before
after
estrella

L'Espanyol visita Mataró aquest cap de setmana

  • Escrit per 
  • dijous, 19 de febrer de 2015 17:22
Aquest cap de setmana (21 i 22 de febrer) ni el primer equip ni el Juvenil juguen al Municipal del Centenari, però això no impedeix que hi hagin alguns partits molt destacats.

El Benjamí A rep l'Espanyol

L'altre partit "mediàtic" del cap de setmana és el que enfronta el nostre Benjamí A amb el de l'Espanyol, líder del grup 2 de Preferent. Els groc i negres ocupen la dotzena posició però buscaran fer un bon partit contra el conjunt "perico", que és líder amb un punt més que el Benjamí B del Barça. El partit començarà a les 10:15h.

- Consulta els Horaris del nostre Futbol-7

El Cadet A rebrà el Barça el 10 de març

El Cadet A del CE Mataró, que ocupa ara mateix la tretzena posició de la Divisió d'Honor Cadet, havia de rebre aquest ajornada al Barça, líder de la categoria amb només un partit perdut en divuit jornades.

Finalment el partit es va suspendre entre setmana i no s'ha jugat el dissabte a les 12:15h (com inicialment estava previst) sinó el dimarts 10 de març a les 19:15h. Lamentem le smolèsties a la gent que hagués pogut anar al camp en veure la notícia a la web que per error no havia estat modificada.

- Consulta els Horaris del nostre Futbol-11

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner